sábado, 12 de noviembre de 2011

S'ha de viure vivint.

Què és el temps? El temps són unes butxaques plenes de coses, un mocador lligat a un altre de molts colors, d'aquells que no s'acaben mai. Però quan alguna cosa s'acaba tots mirem enrere i contem el temps que ha passat, és aleshores quan tractem de recordar com ens sentíem abans, veure que ha canviat. Aquell temps pot semblar-nos millor o pitjor, però al ser finit preferim creure que no malgastat, preferim pensar que cuidem el que tenim, però en tirar enrere d'aquesta manera, les burques del rellotge segueixen ballan i deixant enrere cada paraula nostra. 
Jo simplement pensaré que s'han de passar els segons fent coses que es creuen realment, perquè quan aquell minut deixi enrera un altre, i aquest deixi enrere un dia, un mes i un any, poguem pensar, saber i confirmar que aquell temps va valer la pena, però que hem fet el correcte.
S'ha de viure recordant, i imaginant el què pot vindre, hem de construir castells a l'aire i dir: Jo vull arribar fins allà, i lluitar i seguir. Però sobretot, i primordialment s'ha de viure vivint. 




PD: Caldria fer-li saber que a vegades només troba temps per segons què. Troba temps pel que mereix el seu temps, potser? Perdoni'm, però el temps sempre hi és, la dificultat arriba quan vostè a de decidir en què el dedica. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario